(Niet) Zien en verlies

Ik denk dat de afgelopen periode mensen bewuster zijn gaan leven. Ook bewuster bezig met je medemens, het houden van afstand houdt ook in het zien van elkaar. Elkaar groeten en elkaar dus zien staan. In contrast lijkt daarin ook het 'niet zien', niet op bezoek mogen of niet mogen deelnemen aan een afscheidsdienst.

Ook verlies heeft zo meer aandacht nodig dan in de jachtige tijd ' voor corona'. Dit is een artikel, toch al uit 2017, waarin een aantal zaken rond verlies mooi worden omschreven. Hulpbronnen als muziek en creativiteit worden hierin ook benoemd. Foto's zouden daarin een mooie aanvulling zijn geweest.

Artikel in Flow Magazine - Omgaan met groot verdriet

#verlies #afstand #zien

Featured Posts
Binnenkort komen hier posts
Nog even geduld...
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Er zijn nog geen tags.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square