Afscheid nemen ten tijde van Corona

Afstand houden geeft ons vaak het gevoel van kilte, van alleen. Toch kan afstand ook een bijzondere vorm van respect en samenhorigheid geven. Deze foto, genomen na de kerkelijke plechtigheid, waarbij alle familie, vrienden en andere betrokkenen zich verzamelen rond de kist, toont respect, samenhorigheid en eenheid. Het is mooi om te zien dat een nieuw ritueel, op het kerkplein nog een gezamenlijk afscheid in stilte, zo'n mooie bijdrage kan leveren. Ik weet zeker dat deze foto, samen met de andere foto's in het boek, veel steun biedt aan de nabestaanden.

#Church #kerk #respect #afscheid

Featured Posts
Binnenkort komen hier posts
Nog even geduld...
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Er zijn nog geen tags.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square